De nye baderum

De nye baderum ligner i store træk de gamle. I forbindelse med renoveringen er det dog tilstræbt at forbedre så mange forhold som muligt. Der er dog grænser for hvor mange mirakler der kan udføres på det samme areal.

Blandt de mere grundlæggende ændringer er, at adgangen til installationer fremover sker fra baderummet og ikke fra stue/køkken. Derfor fjernes hovedparten af installationsvæggen, i nogle tilfælde fjernes den helt.

3D-illustration af det nye baderum

Baderummene bliver indrettet med hængetoilet og håndvask på den indvendige installationsvæg. I væggen er der også indbygget skabe med store spejllåger og mere plads end i de gamle kabiner.

Skabene og vægpladerne på installationsvæggen er udført i plastlaminat som uden problemer kan tåle vand og fugt. Konstruktionen bevirker også at vand fra en eventuel rørskade straks vil løbe ud på baderumsgulvet og ned i afløbet. Farven på installationsvæggen er hvid, men der er mulighed for at vælge en anden farve. » Se under farvevalg «.

I brusenichen er væggene beklædt med hvide fliser og der er desuden monteret en 8 mm glasvæg som afskærmer ind mod arealet, hvor det er muligt at opstille og tilslutte vaskemaskine og kondenstørretumbler.

De øvrige vægge er beklædt med væv og bliver malet hvide. Gulvet er beklædt med klinker. » Se i øvrigt under farvevalg «.

Emner

Retur til foregående